Lad den rette pensionsmægler optimere din pensionsordning

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du sikker på, at du allerede får mest muligt ud af din nuværende pensionsordning, eller tror du at din pension kan optimeres? Der er meget at forholde sig til, når det handler om pension, men heldigvis er der hjælp at hente. Denne artikel beskriver, hvordan APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med din pension.

Har du hørt om APC Forsikringsmæglere?

APC Forsikringsmæglere A/S blev stiftet med en helt bestemt mission, nemlig at gøre pensionsmarkedet i Danmark mere overskueligt og hjælpe danskerne med at optimere deres pensionsordninger. Faktisk er APC Forsikringsmæglere landets største pensionsmægler, og tilsammen har de over 13.000 kunder med mere end 23 milliarder i pensionsopsparing placeret gennem dem.

Man kan derfor sige, at APC Forsikringsmæglere har været succesfulde i deres mission om at hjælpe danskerne med pension og forsikrings junglen. Du har naturligvis også mulighed for at blive en del af deres kundebase. Det er nemt at booke et møde hos dem, og deres rådgivning er 100% uforpligtende.

For hver gang to danskere som bliver kunde i APC Forsikringsmæglere, er der i gennemsnit en kunde de anbefaler kunden at fastholde deres nuværende ordning. Derfor hjælper de kun hvor der kan hjælpes, således at deres kunder som indtegnes forventes at få flere penge til dem selv ved pensionering

Derudover har APC Forsikringsmæglere ingen økonomisk interesse i at rådgive dig om nogle bestemte produkter, for de er en pensionsmægler, der er uafhængige af både banker og andre pensionsmæglere på markedet.

I sidste ende betyder det for dig, at du får de bedste forudsætninger for at optimere din pension med APC Forsikringsmæglere. Hvis de anbefaler, at du flytter din pensionsordning, så har du fri mulighed for at gøre dette. Det er nemlig den idé, som APC Forsikringsmæglere er blevet bygget på.

Hvem er APC Forsikringsmæglere? Hvis du stadig vil vide mere om APC Forsikringsmæglere, så kan du følge linket til deres profil på LinkedIn, hvor du også kan se mulige jobåbninger hos dem.

Når pension bliver nem at forstå

Pension er et kompliceret og indviklet emne, men heldigvis er der hjælp at hente, for det behøver nemlig ikke at være svært at få mest muligt ud af sin pension. APC gør pension let at forstå.

Der er flere grunde til, at du skal vælge APC Forsikringsmæglere som din nye pensionsmægler. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Du opnår lavere omkostninger på din pension
  • Du får uvildig rådgivning, der imødekommer dine interesser
  • Du får fri mulighed for at vælge ethvert pensionsselskab i Danmark
  • Du får en løbende overvågning af din pensionsordning

APC Forsikringsmæglere skærer i dine pensionsomkostninger ved at tilbyde fordelagtige priser og rabatter, og det betyder, at når det bliver tid til at gå på pension, så har du endnu flere penge til at nyde tilværelsen med. Det er penge, som du kan bruge på at realisere dine drømme og ønsker.

Med APC Forsikringsmæglere som din pensionsmægler, så kan du trygt sove om natten uden at bekymre dig om, hvorvidt din pension er i gode hænder. Mange danskere bekymrer sig og bruger unødig tid på at følge med i deres pensionsordning og spekulere på, om de egentlig har den rette løsning.

Denne problematik slipper du for hos APC Forsikringsmæglere, for de har nemlig deres ‘sammenligningsmaskine’, der overvåger alle produkterne på markedet. Det sikrer, at du fremadrettet har den pensionsløsning, der bedst passer til dine ønsker og behov – også ved ændringer i markedsvilkårene.

Hver måned vil du få en analyse, der fortæller om du skal enten fastholde din nuværende pensionsordning, eller om du bør flytte den til et bedre alternativ. Dertil vil du så modtage en uvildig rådgivning fra din pensionsrådgiver. Det er pension, der er til at forstå.