Moms og skat på betting – alt, hvad du bør vide

Dagene med udelukkende fysiske sportsgrene og satsning er så småt ovre. Det er ikke ens betydning med at det er uddødt, men der bliver lagt mere og mere fokus på gambling indenfor E-sports-verdenen, som for alvor er blevet en professionel sportsgren. Med det sagt, så skal det ikke ses som om at gambling i e-sport er en virkelig dårlig idé, for der er heldigvis også en masse hold i E-sport at støtte, som der er i den rigtige sportsverden. Det kan derfor være godt at vide hvordan du better om E-sprtshold og om hvilke hold man kan bette om.

Kan der være moms involveret i E-sports betting?

Det kan være svært at forestille sig, men selv i den pressede E-sports verden kan der også ske at Moms skal medregnes i de samlede satser. Se mere om E-sport betting online. Det kan dog både vise sig at være godt og dårligt for branchen. Det kan være en god ting for nogle mennesker, mens at det for nogle virksomheder for betting kan være en besværlighed. Det kan være godt for mennesker der better, da de kan få en yderligere omkostning med i deres satsning, mens at det for indehaverne at virksomheden kan være lidt belastende når det kommer til omkostningerne. Moms i E-sports vil nok kunne være tilladt, men helst hvis virksomhederne tillader at det sker.

E-sport som popularitet

Det er ingen hemmelighed overhovedet at E-sport er meget tiltrækkende i forhold til betting og at det har groet i popularitet, men er det ved at være ligeså populært som i andre sportsgrene? Det er ikke nemt at sige om det er aktuelt at indføre moms i E-sport, men det begynder så småt at være langt mere attraktivt at gøre. Hvis der er nok ”gamere” og virksomheder der kan gå på kompromis og finde en løsning, så kan det sagtens være at betting indenfor E-sports kan blive mere indbringende. Det er selvfølgelig allerede godt uden den tilføjelse, men kunne være godt.

Eksempler på spil

Et godt eksempel på et spil hvor man kunne indføre moms i Betting kunne være i multiplayer-spillet ”League of legends”, som er en af de største spil i ”E-sports”. Her kunne man gøre spillet mere interessant hvis man indførte en regel hvor man fik udbetalt sine penge med moms, men kun hvis det er et hold som er toprangerede. Det vil sige at hvis det er et meget gode og professionelt E-sports hold som Astralis der har vundet en kamp, så får man udbetalt Moms sammen med sine ”bettede” penge, i forhold til hvis det var et andet hold af lavere rang som vandt en kamp. Det er blot bare et eksempel på et spil der kunne fungere. Et andet stort spil indenfor E-sport er ”Counter Strike: Global Offensive”, hvor det her går ud på at eliminere det andet holds spillere. Her kunne man sige, at det hold som der har fået flest samlede drab pr. spiller, kan få udbetalt sine bettingpenge plus moms for drabene.