For sent ude med momsen!

Hvad sker der hvis man ikke får indberettet sin moms i tide?
[wp_ad_camp_1]
Det er jo nok sket for en del iværksættere. Men Skat er nu ikke så strenge som man måske kunne frygte. Der sker dog i første omgang det at de sætter din salgsmoms (udegående moms) til 8000kr, og så får du derud over en bøde på 800kr. Det er muligt at de sætter et andet beløb alt efter hvilke beløb du normalt indberetter.

Datoer for momsindberetning

Men du kan altid ringe til Skat på 72221818, og fortælle dem om situationen, og så vil de som oftest se i gennem fingre med det, og hvis du er rigtig flink, nok også bøden. Det skal dog gøres hurtigst muligt efter momsfristen er udløbet. Det er hvis du slet ikke foretager dig noget at du skal betale bøden og resikere at betale moms som du måske ikke skulle betale.

Regnskabsprogrammet e-moms.dk holder styr på momsen for dig, og hjælper dig med hvornår du skal indberette din moms.

4 Thoughts on “For sent ude med momsen!

 1. Ah, tak for det.. Det minder mig om at jeg nok hellere må indberette moms for april-juni 😉

 2. Christian on 1. september 2019 at 20:48 said:

  Kan man få moms tilbage på bøder ved sen inberetning af moms?

 3. Søren Nielsen on 5. november 2019 at 0:00 said:

  Hej
  Mit navn er Søren Nielsen og jeg er kommet i en slem kattepine da jeg i August 2015 oprettede et moms pligtigt selvskab, men da jeg boede i udlandet på daværende tidspunkt glemte jeg desværre alt om det og har først i Oktober 2019 indberettet Nul-moms for de sidste tre år. Jeg har aldrig brugt selskabet til noget og fik ikke en gang oprettet en bank konto til selvskabet. i dag vil skat have jeg betaler 8000kr per kvartal de fire kvartaler jeg ikke fik indberettet nulindberetning. Det bliver 4*8000 og plus gebyrer løber det op i knapt 50.000 kr. Det forekommer mig som værende temmelig hårdt når jeg aldrig har fået noget for de penge. Er der noget jeg kan gøre for at undgå at betale? Håber der er nogen der kan hjælpe. Mvh. Søren

 4. Hej Søren Nielsen

  Hvad endte det så med ?

  Jeg er nemlig i præcis samme situation pt, med samme dumme bøder af skat….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Post Navigation