Momsregistrering

Det er meget nemt at blive momsregistreret i Danmark. Du skal bare finde momsregistrerings blanketten (her), udfylde den og sende den ind til dit nærmeste skattekontor. Omsætter du for under 50.000kr kan du vælge at blive momsregistreret, men det er ikke lovpligtigt.

Omsætter du for over 50.000kr skal du momsregistreres, da du har nået en beløbs grænse der kræver at du bliver registreret som momspligtig virksomhedsdrivende.

Det tager ca. 14 dage før du får dit SE nummer. Efterfølgende skal du betale moms 2-4 gange om året, alt efter hvilken aftale du har lavet med Skat. Du kan udfylde dine momsoplysninger via skats udemærkede tastselv system. Når du er momsregistreret, skal du aflevere din udvidede selvangivelse, istedet for den gamle selvangivelse. Fristen for indsendelse af din udvidede selvangivelse er 1 juli.

Du vil i nogle tilfælde få fremsendt girokort til indbetaling af B skat. Du kan ringe til skat og angive dit forventede overskud til 0kr, så slipper du for at betale forskudsskatten. Har du så et overskud, kommer skattesmækket så året efter. Det er meget vigtigt at du får lagt penge til side til moms og skat.

Længe til næste børnepenge udbetaling?

73 Thoughts on “Momsregistrering

 1. Jeg kan altså ikke få adgang til blanketten, så den kan printes ud.
  Jeg får blot et tomt adobedokument.
  mvh
  Flemming

 2. Tine L Vejsnæs on 13. maj 2010 at 10:24 said:

  Hej
  Jeg påtænker at blive momsregistreret, da jeg vil åbne egen forretning med salg af guldsmykker og forventer at få en omsætning der er større end 50.000 kr. Hvis jeg får en omsætning der er mindre en 50.000 kr – og stadigvæk er momsregistreret – skal jeg så refundere evt. moms til skat eks. hvis udgifstmoms overstiger moms på indtægter. MVH Tine L. Vejsnæs

 3. Thomas on 4. juli 2010 at 14:00 said:

  Hej Tine,

  Hvis du er momsregistreret er du det også selvom du ikke omsætter for 50.000DKK om året, og skal derfor stadig indberette moms.

  Mvh
  Thomas

 4. Henrik on 30. august 2010 at 16:21 said:

  Hej Thomas,

  Rigtig god side du har.

  Dine læsere kunne måske være interesseret i dette link start-base.dk

  Siden indeholder bl.a. gratis regnskabsprogrammer m.v. som man skal bruge efter man er blevet momsregistreret, derudover er der gratis faktura programmer, lønprogrammer og meget mere.

  Mvh/Henrik

 5. Da jeg er i arbejde og har mulighed for at tjene lidt ved siden af, overvejer jeg at momsregestrer mig.
  Jeg vil fortsete at være lønmodtager. Er det muligt. Hvad i tilfalde af sygdom.
  Mvh. Vinko

 6. Hej Vinko,

  I forhold til momsregistreringen er det ikke noget problem at du allerede har et andet fuldtidsarbejde. Der er mange iværksættere der starter deres egen forretning mens de stadig har et fuldtidsarbejde ved siden af, det kan være en mere sikker løsning i starten rent økonomisk.

  I forhold til ferie vil jeg mene at sygedagpenge osv. stadig kun bliver udbetalt fra din arbejdsgiver, men dette er jeg faktisk ikke helt klar over. Det skal du tale med en revisor om.

  Med venlig hilsen

  Sean

 7. Pingback: B Indkomst | Dagpenge regler i Danmark

 8. Stine Nielsen on 5. oktober 2010 at 14:12 said:

  Hej.

  Jeg er ved at starte op hos noget der hedder friendtex.

  Jeg skal i første omgang prøve at have tøjet i to uger, behøver man moms registere sig for det? Regner ikke med at nå de 50.000kr på to uger.

  Men jeg skal stadig oplysetil skat, at jeg har en biindkomst?

  Med venlig hilsen Stine

 9. Thomas on 5. oktober 2010 at 14:26 said:

  Hej Stine,

  Du kan godt momsregistrere dig, men det er først et krav når du omsætter for 50.000DKK om året.

  Den indtægt du får indtil da vil fungere som B indkomst, og skal registreres som sådan på din selvangivelse.

  Held og lykke med det!
  Thomas

 10. Hej,
  jeg er ind i kommunikationsbranchen og jeg blev sagt op fra mit arbejde i juni måneden med virkning oktober, det vil sige jeg var fristillet indtil nu. Fra november har jeg overhoved ingen indtægter i form af dagpenge eller lignende. Jeg overvejer nu at starte min egen virksomhed med at tilbyde kommunikation til små og mellemstore danske virksomheder som er aktiv på det tyske marked (jeg er tyskere).

  Gør det mening at momsregistrerer mig allerede nu, inden jeg er rigtig kommet i gang, men starter med at netværke, tager kurser etc. som også koster penge. Hvordan modregnes det med mine indtægter som lønmodtager?

  Mange tak for hjælpen!

  Mvh

  Iris

 11. Thomas on 14. oktober 2010 at 15:10 said:

  Hej Iris,

  Hvis du har udgifter af betydning i opstartsfasen, ville det være en fordel at momsregistrere sig og således have mulighed for at få momsen tilbage, og iøvrigt slippe for at betale skat af dine udgifter.

  Da du ikke tjener nogle penge i virksomheden, vil din almindelig løn eller hvad du nu måtte have på kistebunden, fungere som et indskud i virksomheden. Du kan altså godt bruge penge som firmaet ikke har tjent, og så postere det som udgifter i firmaet. Sålænge det er firmarelateret.

  Håber det hjælper dig lidt.

  mvh
  Thomas

 12. EMMA PETERSEN on 20. januar 2011 at 15:16 said:

  Jeg påtænker at starte et lille sy værksted. Jeg tager en uddannelse som beklæningshåndværker. Og i forbindelse med det vil jeg hører om man kan være moms registreret,når man er på SU. J

 13. Lasse Olsen on 11. marts 2011 at 23:28 said:

  Jeg påtænker at starte op, ved siden af mit fuldtidsarbejde. Men jeg er ikke helt med på, om jeg skal skrive de penge ind som jeg tjener på selvangivelsen, så længe det ikke har oversteget de penge jeg bruger på det?
  Foreløbig går det lige op nemlig? Skal indtægterne stadig noteres?
  For uden momsregistrering kan jeg jo ikke trække noget fra?

 14. martin vestergaard on 14. marts 2011 at 12:09 said:

  hej.

  jeg tænker på at sælge biler og tjene over 50000 kr men hvordan skal jeg for holde mig til det,da jeg stadig gerne vil have mit arbejde også arbejde for mig selv efter arbejde og i week ?

  kan jeg godt have min indkomst fra mit job for sig selv også det jeg evt tjener på at sælge biler for sig selv ?

  på forhånd tak 🙂

 15. Hej
  Vi har et fjærkrækoloni med høns og duer. Jeg køber foder til nogen af min naboer og migselv. Tjener ikke rigtig penge på det men lige runder op med måske 4 eller 5 Kr. par sæk foder. Skal jeg betale skat af det smule fortjenste. Jeg tror vi kommer op på ca. 40000 om året som jeg køber for. Skal jeg blive moms rigisteret? Jeg kører hver dag til kolonien i forbindelse med det. Faktisk taber jeg mange penge i bil udgifter. Hvordan skal jeg forholde mig? Tak.
  Mvh
  Shahram.

 16. Hej Shahram,

  Du behøver ikke at blive momsregistreret, så længe du omsætter for under 50.000 om året.

  Men du skal altså betale skat af dit overskud 🙂

  Men du skal være opmærksom på at du også har muligheder for fradrag, sålænge du har oprettet en virksomhed på CVR-registret. Du vil da kunne trække nogle ting fra, som fx kørsel. Som du siger, hvis der ikke er noget overskud, så skal du ikke betale skat, men du er nødt til at regne det ud.

  Med venlig hilsen

  Sean

 17. Line Petersen on 8. april 2011 at 19:53 said:

  Hej

  Koster det noget at blive momsregisteret?

  Line

 18. Line Petersen on 8. april 2011 at 19:55 said:

  Hejsa. Koster det noget at blive momsregistreret?

  Line

 19. Hej Line,

  Det koster ikke noget at blive momsregistreret.

  Med venlig hilsen

  Sean

 20. Peter Lei on 16. april 2011 at 22:18 said:

  Hej
  Jeg tænker lidt på at starte et lille firma ved siden af mit faste job.
  Men vil det ændre noget ved min løn fra mit faste job, hvis jeg bliver momsregisteret?
  Og skal jeg kun betale moms af de penge, jeg tjener i firmaet eller skal der også betales skat?

 21. Hej Peter,

  Du kan sagtens starte et lille firma uden at blive momsregistreret. Der er kun krav om momsregistrering hvis din omsætning er over kr. 50.000 om året.

  Lige meget hvad, skal du betale skat af dit overskud, lige meget hvor stort eller småt det er. Samtidig har du også mulighed for at trække et evt. underskud fra.

  Med venlig hilsen

  Sean

 22. Mikkel B on 27. april 2011 at 21:14 said:

  Hejsa
  Jeg påtænker at starte en lille forretning ved siden af mit faste arbejde. I den forbindelse kræver nogle leverandører at jeg er momsregistreret, og det er sådan set fint nok, men hvordan og hvorledes med momsregnskab? jeg satser på at omsætte for 30-60.000 om året, kan det lade sig gøre for en regnskabsnovice som mig selv at lave momsregnskab? Vil det tage uforholdsmæssigt lang tid, og kan det således bedre svare sig at få det lavet eksternt? Hvad koster det typisk at få lavet et momsregnskab af den størrelse med ca 50 poster?

  Med venlig hilsen
  Mikkel

 23. David S. Jensen on 8. juni 2011 at 10:45 said:

  Jeg er formand i en forening der netop er blevet registreret hos CVR. Foreningen har ingen faste indtægter da det på generalforsamlingen blev vedtaget ikke at have et fast beløb til kontingent men at prisen for hvert arrangement i forbindelse med foreningens arbejde, skulle danne grundlag for betaling. Således at arrangementet varsles rettidigt og så nævnes prisen for deltagelse – idéen er at der som sådan ikke skal være et overskud på noget tidspunkt. Mit spørgsmål:

  1) Kan vi lade os momsregistrerer, med henblik på at få momsrefusion i forbindelse foreningens arbejde, arrangementer, generalforsamlinger mv. selv om vi ikke har en fast indtægt?

 24. Kristian Jensen on 5. juli 2011 at 22:04 said:

  Hej

  Jeg er blevet tilbudt en stilling på 50 til op mod 100 timer om ugen hos en privat selskab.
  Ansætttelsen er over 3 mdr. og jeg får samlet løn for hele projektet. Dvs. min løn forhandles nu, men jeg får den først udbetalt når projektet er afsluttet.
  Selskaber ønsker at jeg sender en fakura efter de 3 mdr. Og så vil jeg modtage hele beløbet.
  Jeg har intet firma, CVR eller lign. Har altid været lønmodtager og er i starten af 20’erne.
  Meget uerfaren og har ikke styr på skat, moms osv. Lyder det som en fornuftig aftale?
  Ville helst være lønmodtager, men selskaber ønsker at jeg sender faktura, da det er lettest for dem,

  Hvad skal jeg gøre for at sikre mig, at jeg får alle pengene udbetalt til slut af projektet. Lønnen er over 50.000 DDK.

  Burde jeg ikke være funktionær, da jeg arbejder mere end 8 timer om ugen for selskabet?

  Jeg er i tvivl, ønsker ikke at miste jobbet, men vil gerne have en retfærdig aftale i hus, og HELST modtage løn hver måned uden at sende faktura. Altså som alle andre almindelige løn modtagere.

  Svar gerne 🙂

  VH

 25. Marie Petersen on 9. august 2011 at 13:59 said:

  Hej

  Jeg påtænker at åbne butik. Jeg tror ikke omsætningen bliver over 50.000. Men man skal jo bruge et CVR-nummer for at kunne handle hos engros handlerne. Hvordan gør man det?

  Marie

 26. Mette Weigand on 2. september 2011 at 21:29 said:

  Hej 🙂

  Jeg skal være selvstændig ZUMBA-instruktør. Jeg kommer ikke til at tjene over kr. 50.000,-, men jeg vil gerne indkøbe forskellige redskaber. Jeg overvejer at blive momsregistreret. Hvordan foregår det? Og hvordan gør jeg med indkøbene?

  Jeg glæder mig til at få svar 😀

  Mange hilsner
  Mette 🙂

 27. Pingback: Momsregnskab | Momsregler for iværksættere

 28. Helene on 26. oktober 2011 at 12:16 said:

  Hej.. Jeg skal lige hører.. Jeg står og skal starte som privat dagplejemor d. 1 januar 2012, men har kun fået et deltidsbarn indtil videre. Jeg er på kontanthjælp efter endt barsel inden jeg starter. Ligeså snart at jeg momsregistrere mig, mister jeg retten til at få penge, men kan hellere ikke klare mig kun på et enkelt barn på deltid. Jeg kommer til at tjene på det deltidsbarn 63.000 årligt. Man kan undgå at blive momsregistreret hvis man omsætter for under 50.000, men er det så skattefrit?

 29. Hej
  Hvis jeg vælger at lave lidt kreative ting hjemme i køkkenet (på hobby plan) og derefter sælge det (tjene 50,-kr. pr. produkt) skal jeg så moms registres inden jeg når de 50.000,- ?
  Jeg mener der er jo langt op til de 50.000,-
  Skal jeg lave regnskab af det jeg tænker at handle ind til det påtænker at ville lave, samt det jeg sælger?
  Jette

 30. Hej…
  Jeg påtænker at åbne egen forretning. Indtil videre ikke noget stort. Vil handle lidt med tøj. Har fundet en leverandør i tyskland. For at han kan sælge til mig kræver han dog mit cvr / se nummer. Så jeg skal vel momsregistreres ? Hvis nu ikke jeg tjener over 50.000 kr skal jeg så betale noget moms ? Og har jeg en fordel ved at hente tøjet i tyskland ? Har hørt noget om at man kan trække noget moms fra ???

  Med venlig hilsen Frank

 31. Jan Hansen on 16. december 2011 at 11:22 said:

  Hej.
  Jeg har igennem en kammerat mulighed for at købe noget tøj til billig pris, og påtænker mig at sælge det videre på et marked eller to her til sommer. Jeg har dog ikke nogen fornemmelse af hvor meget jeg vil kunne sælge, og om hvor stor en omsætning jeg vil kunne komme op på.
  Vil det her være bedst blot at blive momsregistreret eller er det muligt blot at blive det, skulle jeg kommer over de Kr. 50.000,- ?
  På forhånd tak.
  Mvh. Jan

 32. Keld Lund on 17. februar 2012 at 16:14 said:

  Goddag,
  Jeg påtænker at have et lille firma ved siden af mit lønarbejde, de to beskæftigelser har intet til fælles, hvad sker der ved én evt. momsregistrering?

 33. Thomas on 17. februar 2012 at 18:51 said:

  Hej Keld,

  Der sker ingenting, udover at du skal begynde at registrere din moms på Skats hjemmeside, og så får du udvidet selvangivelse, med deadline pr 1 juli, istedet for 1 marts.

  Check regnskabsprogrammet e-moms.dk når du skal igang med regnskaberne.

  God vind!

 34. My Larsen on 22. februar 2012 at 17:22 said:

  Hvis jeg ikke er momsregistreret (sælger for under kr. 50.000) og sælger nogle varer til en kunde, der er momsregistreret, hvordan foregår det så? Sælger jeg den så til kunden uden moms? Som så lægger moms på, når de skal sælge varen videre i deres butik eller ………… hvordan foregår det rent praktisk?

  Mvh
  My

 35. Martin on 29. februar 2012 at 16:34 said:

  Hej,
  jeg laver hjemmesider og nogle af mine kunder vil gerne have en regning på det de får lavet.
  Skal jeg være momsregitreret for at skrive en regning til dem, jeg har ikke et firma som sådan og derfor heller intet cvr nr.
  Hvordan fungere det, når så min kunde trækker beløbet fra i skat?
  Jeg tjener ikke over 50,000 om året?

 36. Kristian on 1. marts 2012 at 17:14 said:

  Hej!

  Vi er 3 unge personer, som overvejer at opstarte en virksomhed. Det kræver dog nogle investeringer (omkring 10-15.000,-), og der går nok et års tid inden vi kan begynde at få klienter, og dermed tjene penge.

  Bør man momsregistrere sig, selvom man ikke tjener nogen penge i løbet af et helt år, og kan vi evt. indkøbe ting momsfrit i opstartsfasen?

  Skal momsen tilbagebetales, hvis det hele ender som fiasko?

  vh Kristian Sidelmann

 37. Henrik Nielsen on 4. marts 2012 at 22:18 said:

  Hej

  Har lige nogle spørgsmål.

  1. Vil det være hensigtmæssigt at få et momsnummer, selvom man ikke regner med at kommer over grænsen på 50000,00 kr ??

  2. hvis jeg ikke behøver et momsnummer, skal man så fortælle skat.dk at man sælger nogle vare, evt. på markeder, hvis de nu skulle dukke op og spørge til ens forretning ?

  Mvh
  Henrik

 38. Thomas on 7. marts 2012 at 11:33 said:

  Hejsa,

  Her kommer der lige en række svar.
  @my: Du skal sende en regning uden moms. For virksomheden er det et momsfrit køb. Når virksomheden så skal sælge den videre, sælger de den videre som en ny vare. Så smider de 25% på. Sælger de videre som en brugt vare, skal de kun tage moms af fortjenesten, og altså ikke af hele beløbet.

  @Martin: Du kan godt sende en regning uden moms til dem. din fortjeneste ryger ind på B Skat på din selvangivelse. De bogfører det som et køb uden moms.

  @Kristian: Hvis I har brug for at købe driftmidler, fx computere, maskiner etc, er det en god idé at momsregistrere sig, da I så kan trække momsen fra. Det kræver naturligvis at I har nogle penge at købe for. Køb for private midler, svarer sådan set til et indskud i virksomheden. Momsen skal betales, dvs købsmoms skal I have tilbage, salgsmoms skal I betale. De to beløb lægges sammen, og resultatet skal I havetilbage/betale. Om I skal betale noget hvis det hele går galt (konkurs) kommer an på selskabsformen. I et enkeltmandsfirma hæfter i personligt, i et APS, hæfter selskabet.

  @Henrik: Du bør registrere dig hvis du har nogle virksomhedsmæssige udgifter, da du så kan få momsen tilbage. Hvis du ikke registrere dig er dine fortjeneste sådan set bare B indkomst, og skal registreres som sådan på din almindelige selvangivelse. Skat er ligeglade med små forretning under 50k, sålænge de bliver anmeldt som B indkomst.

  Håber det hjælper!

  mvh
  Thomas

 39. Mads on 9. marts 2012 at 1:16 said:

  Hej!

  Jeg er studerende og vil åbne en lille firma ved siden af, hvordan er reglerne for at få su i forhold til cvr nummer?? Er der en grænse eller?

 40. Thomas on 19. marts 2012 at 10:51 said:

  Hej Mads,

  Det du skal være opmærksom på det er den grænse for hvad du må tjene ved siden af din SU. Det er det der afgør hvor meget du må tjene i dit firma.

  Men hvis du ikke regner med at omsætte for mere end 50.000kr, så kan du måske vente med at oprette firmaet.

  Men altså der er ikke andre grænser end det du må tjene på SU.

  mvh
  Thomas

 41. Martin Astrup on 19. marts 2012 at 15:51 said:

  Hej

  Jeg har fået eneret på import af nogle tøjmærker USA, som jeg gerne vil sælge eller videre bringe til andre butikker.
  Da det ikke er EU land jeg importere fra, betyder det så jeg skal betale 25 i moms plus omkostninger eller slipper jeg for det og betaler jeg først moms af varens pris, når den er solgt?

 42. Sebastian Jeppesen on 19. marts 2012 at 17:01 said:

  Hey Thomas.

  Jeg er netop nu ved at moms registrere mig og mit foto-firma. Jeg tager billeder for blade, privatkunder osv.

  På blanketten beder de om en ’start dato’.
  Er det bare dags dato, eller er det fra jeg tjener mine første penge som momsregistreret ?

  Mvh. Sebastian

 43. Maria on 19. marts 2012 at 23:07 said:

  Jeg er i lønnet arbejde og ved siden af underviser jeg i yoga ca. 10 timer om måneden. Pt. registreres dette som B-indkomst. Jeg påtænker at udvide undervisningstimerne og starte mit eget firma. Jeg tror jeg holder mig under 50.000 i oms.
  Skal jeg charge moms af min yogaundervisning? og kan jeg trække div. udstyr, tøj, litteratur, kørsel o.a. materiale fra?
  vh Maria

 44. Aske on 7. april 2012 at 18:06 said:

  Hej!

  Vi er et par venner der har et projekt kørende med at få trykt forskellige designs på t-shirts og derefter sælge dem igennem andres butikker, indtil videre dog mest på kommission. vi kommer højst sandsynligt ikke til at tjene over 50000 kr. om året. kræver det en momsregistrering hvis vi gerne vil indkøbe t-shirts og få lavet trykkene uden moms?

  på forhånd tak.

 45. Tommy on 13. april 2012 at 10:38 said:

  Ville hører om når man er på kontanthjælp og vil starte virksomhed…stopper hælpen så snart jeg søger om cvr nummer?

  mvh
  Tommy

 46. Thomas on 20. april 2012 at 12:11 said:

  Hej Martin,

  Jeg vil henvise dig til denne artikel omkring moms inden og uden for EU: http://www.emomsen.dk/moms-inden-og-udenfor-eu/

  @Sebastian, Det skal bare være datoen for hvornår du har momspligtig aktivitet. Dit første køb eller salg.

  @Maria, Ja du skal smide 25% moms ovenpå dine priser. Men du kan til gengæld så købe alt udstyr over firmaet og spare 25% moms.

  @Aske, I skal momsregistreres, hvis I vil kunne trække momsen fra ja. Men I må også godt blive momsregistreret selvom I ikke omsætter for 50k.

  @Tommy, Man må ikke starte virksomhed når man er på Kontanthjælp, da du skal være til rådighed for aktivering. MEN det kommer lidt at på den jobplan der er blevet lagt. Under nogle omstændigheder vil det godt kunne lade sig gøre, hvor du så trækker den tid fra i din kontanthjælp som du bruger på firmaet. Men kontakt din sagsbehandler, hun kan hjælpe dig med det.

  Og til alle Jer der starter virksomhed, husk at kigge forbi regnskabaprogrammet http://www.e-moms.dk, der kan I nemt og billigt for styr på virksomhedens regnskab. (jeg er co-founder, på det.)

  Held og lykke med projekterne!

 47. Hejsa.
  Jeg er på førtidpension men kunne godt tænke mig at starte en lille webshop op hjemmerfra. Må man være momsregistreret på de nye pensionsregler?
  Og er der nogen fordel ved at være det hvis man ikke overskrider de 50,000 i omsætning.?
  Venlig hilsen Eva

 48. Thomas on 24. april 2012 at 15:12 said:

  Hej Eva,

  Ja det må man godt. Men det skal naturligvis give mening for din sagsbehandler. Hvis du siger nej til et job, som du så selv sidder og udføre derhjemme, kan det jo blive et problem.

  Så jeg ville vende den med din sagsbehandler.

  mvh
  Thomas

 49. Pernille Jensen on 6. juni 2012 at 14:23 said:

  Hej

  Jeg sælger smykker som et lille bijob ved siden af mit ordinære job. Det når nok ikke op 50.000 årligt, men jeg har valgt at registrere mig alligevel (oprette et firma) fordi jeg handler med et firma i Tyskland.
  Pt. laver jeg kassekladde med indtægt og udgift, skriver regning på gennemslag til kunderne osv.
  Du skriver noget omkring udvidet selvangivelse et andet sted – men da jeg jo ikke har overskud/eller tjent noget som helst endnu – fordi jeg er helt nystartet, og har haft startudgifter – er der jo intet overskud, og bliver måske heller ikke noget det første år – hvad gør jeg så? HVAD skal jeg oplyse, HVOR og HVORNÅR??
  Og i forhold til moms – skal jeg så kontakte SKAT og sige, at den er 0 i år eller hvordan??
  Ser frem til dit svar!

  Mange hilsner
  Pernille

 50. Tina on 12. juni 2012 at 21:37 said:

  Da jeg lige om lidt bliver uddannet terapeutisk massør og påtænker at lave en lille virksomhed samtidig med mit alm. job, har jeg lige et par spørgsmål.
  Denne virksomhed vil være sådan at jeg kører ud til folk i eget hjem og giver forskellige former for massage, vil det være en fordel at momsregistre sig selvom jeg ikke kommer til at tjene over 50.000 kr om året, jeg tænker i forhold til at kunne trække evt. kørsel/benzin fra?
  Får man automatisk et CVR.NR når man lader sig momsregistre?
  Venlig hilsen
  Tina

Comment navigation

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation